You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Proiectare cântare rutiere

LEADER

Prin inovatie tehnică

FLINTAB a ales cuvântul de ordine al proceselor de proiectare și fabricatie: DURABIL și a revolutionat conceptul de platformă de cântărire prin cumularea calitătilor esentiale pe care trebuie să le aibe un cântar rutier profesional. Modelele FAST și FORTI au deschis astfel drumul unei noi conceptii tehnice care, în decursul multor ani de perfectă functionare, a validat marca de valoare a fiecărui model de platformă proiectat ulterior.

Linia de platforme de cântărire concepute și proiectate de FLINTAB sunt un veritabil "benchmark" national, la al căror etalon se raportează celelalte structuri. Printr-un efort continuu de optimizare, însotit de o viziune permanent proiectată în viitor, platformele fabricate de FLINTAB au atins nivelul maxim de calitate SUPER PREMIUM și nivelul maxim de durabilitate HEAVY-DUTY, atribute cu care un cântar rutier se poate numi cu adevărat exceptional.

  • FLINTAB a ales cuvântul de ordine al proceselor de proiectare și fabricatie: DURABIL și a revolutionat conceptul de platformă de cântărire prin cumularea calitătilor esentiale pe care trebuie să le aibă un cântar rutier profesional. Modelele FAST și FORTI au deschis astfel drumul unei noi conceptii tehnice care, în decursul multor ani de perfectă functionare, a validat marca de valoare a fiecărui model de platformă proiectat ulterior. Harta tensiunilor mecanice echivalente în teoria a III-a de rezistentă Tτ în îmbinarea prin flanșe trapezoidale, procesată pe formă deformată; max σnod 16213 = 347,68 N/mm2.

  • Distorsiunile mecanice în zona centrală de jonctiune a grinzilor principale longitudinale în circumstantele de cedare a șuruburilor de montaj ale grinzilor.

Indicatorul final de performantă cristalizează un singur concept: Un cântar extrem de rezistent, menit să inspire încredere, să arate profesional și să dureze.

  • Harta tensiunilor mecanice maxime, în ansamblul de margine al celulei de cântărire în teoria a III-a de rezistentă Tτ Coulomb-Tresca-Guest, la starea limită ultimă de rezistentă și stabilitate.

  • Harta eforturilor unitare σY procesată în sectiunea transversală de beton și aripa profilului laminat ale completului central de îmbinare.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...