You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Fabricatie cântare rutiere

Calitate-pret

În componenta oricărui cântar rutier, toate componentele electronice sunt diverse surse din import. Singura componentă majoră care se poate fabrica în tară este platforma de cântărire. Din nefericire, majoritatea comerciantilor de cântare rutiere importă gata făcute aceste platforme, la preturile cele mai mici practicate pe piată, astfel încât, chiar adăugând costul transportului (container sau camion), să poată asigura întregului ansamblu atributul caracteristic de LOW-COST.
La fiecare jumătate de an, acești comercianti își schimbă furnizorii, deoarece întotdeauna se găsește un alt pret "cel mai mic" sau, mai grav, platformele de-abia instalate încep să se deterioreze.

Riscurile sunt incalculabile: lipsa totală de control în cadrul procesului de proiectare și fabricatie lasă descoperită tocmai garantia platformei, declarată doar și nicidecum asumată sau potential capabilă de a fi demonstrată. Cel putin, celulele și indicatorul digital de cântărire au "în spate" un certificat CE, platforma nu.
Importul unei platforme de fabricatie prestigioasă, la care s-ar adăuga pretul transportului ar face imposibilă ofertarea la nivelul de preturi pe care operează aceste firme.
O categorie mai restrânsă se ferește de acest risc major și subcontractează platforma unei firme de profil pe baza unui proiect propriu sau cumpărat, dar verificat. Această variantă de compromis limitează de obicei numărul de modele la unul, maxim două și mentine gradul de risc aferent procesului străin de fabricatie.
În ambele cazuri de mai sus, termenele de livrare sunt total dependente de producătorul real și nu de comerciant.

Ideal, producătorul unui cântar rutier își proiectează și își produce singur platfomele, având un control perfect și total asupra ambelor procese de proiectare și fabricatie - plus flexibilitatea unui program de livrări versatil, predictibil și inter-schimbabil. Însă aceasta presupune o fabrică cu hale de productie, depozite de materiale metalice, utilaje moderne de prelucrare mecanică, sudură, sablare și vopsire, muncitori cu înaltă calificare. Mai mult, existenta unui partener credibil și experimentat pentru furnizarea betonului în imediata vecinătate a fabricii completează un cadru aproape idilic în care să se fabrice platforme SUPER PREMIUM.

Fabrica FLINTAB, întinsă pe o suprafată de peste 14000 mp, are două hale de productie însumând 2000mp și spatii de depozitare exterioare și interioare de 8000mp, dotate cu 6 instalatii de ridicat.

Cântarele chinezești costă sub 10000 de dolari americani! Firme "de apartament" le cumpără și le revînd.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...