You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Blog

Alegerea unui cântar cu “GREUTATE”

Cântarele joacă un rol crucial în eficienta și integritatea proceselor logistice. Totuși, alegerea unor cântare ieftine - fie importate din tări cu costuri reduse, fie fabricate cu dorinta pretului cel mai mic - poate să ascundă capcane și riscuri subestimate care pot afecta serios beneficiarul/cumpărătorul.
Cântarele ieftine pot oferi o iluzie a economiei initiale, dar pretul redus adesea reflectă calitatea inferioară a componentelor și a tehnologiei de productie. Acest lucru se transpune adesea printr-un impact negativ asupra eficientei operatiunilor logistice.
Citește mai mult

Prevenirea fraudei în cazul cântarelor rutiere

Un cântar auto este un instrument precis de măsură în tranzactiile comerciale deci vulnerabil in cazul fraudei. Aruncati o privire la câteva optiuni pentru a preveni ca aceasta să nu vi se întample chiar dumneavoastră!
Optimizarea pozitionării vehiculului pe cântar necesită o abordare integrată, combinând tehnologii moderne și practici de operare responsabile. Prin implementarea acestor strategii, se poate asigura nu doar precizia cântăririi, ci și integritatea procesului în ansamblu.
Citește mai mult

Cântare în flux cu electronică de cântărire SysTec IT8000E

Cântarele în flux sunt proiectate pentru monitorizarea precisă și versatilă a fluxurilor de materiale. Diferiti pași ai procesului pot fi gestionati eficient, cum ar fi receptia, descărcarea și dozarea materiilor prime. FLINTAB este un expert în acest domeniu și folosește electronice de cântărire SysTec IT8000E și software-ul personalizat BULK E   de ani de zile pentru a stăpâni fără probleme aceste aplicatii solicitante. Recent, FLINTAB a realizat cu succes două proiecte cu totalizatoare automate discontinue în România pentru companiile AMEROPA / CHIMPEX   și TTS . Scopul a fost de a efectua încărcarea navelor/barjelor cu material vrac cu debite mari și precizie metrologică.
Citește mai mult
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...