You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

FLINTAB este o companie privata infiintata in 1992.
La peste 30 de ani de la înfiintare, FLINTAB se poate lăuda cu o creștere continuă, produse de mare impact și o capacitate de dezvoltare care sustine cel mai puternic brand de pe piata sistemelor electronice de cântărire de mare capacitate. Aflati mai multe despre noi https://www.flintab.ro/.
FLINTAB continuă să atingă noi obiective, mereu concentrata pe viziunea companiei: “dedicati performantei”.
Sediul nostru este cristalizarea visului de imagine al unei companii ambitioase, care an de an a reinvestit profiturile obtinute pentru a demonstra că formula succesului unei afaceri, indiferent de domeniu, se poate reduce la elemente esentiale: inovatie, instinct, imaginea și, cel mai important, calitatea produselor.
Vă invităm cu drag să ne cunoașteti, nu doar virtual http://sediu.flintab.ro/ dar mai ales real, cu o vizită în locatia noastră din Ploiești.
Fabrica noastra FLINTAB ENGINEERS AND CONSTRUCTORS realizeaza constructii mecanice sudate, prelucrari mecanice, sablare otel, vopsire, toate in baza proiectelor furnizate de Client.

Departamentul tehnic oferă Clientilor noștri un proiect de implementare si executie a serviciilor bazat pe tehnologia existentă în fabrică. Firma este specializata in executia de structuri metalice pentru constructii industriale, rutiere, feroviare, dar si structuri metalice sudate pentru constructii civile.

FLINTAB are o echipă de 80 de angajati, formată din ingineri, mecanici, sudori, vopsitori și muncitori calificati.

Onorarea unui nivel de calitate ridicat al obligatiilor asumate fată de clientii interni și externi a condus la consolidarea pozitiei FLINTAB pe piată. Creșterea calitătii și valorii serviciilor catre clienti s-au reflectat în optimizarea solutiilor și reducerea semnificativă a timpilor de livrare cu un impact continuu asupra satisfactiei clientilor.
În contextul eforturilor de extindere și consolidare a relatiilor de colaborare externă și internă, este de mentionat lansarea de parteneriate strategice cu furnizori cheie de echipamente și materiale pentru productie.


Fabrica este autorizată de BUREAU VERITAS conform EN 1090-1: 2009 + A1: 2011, clasa de executie EXC3, certificat nr. 2129-CPR-0227.

Fabrica are certificate de calificare a procedurilor de sudare conform EN ISO 15614-1: 2004, sudorii noștri sunt autorizati BUREAU VERITAS pentru diferite procese de sudare conform SR EN ISO 9606-1: 2014, sudurile sunt verificate în conformitate cu cerintele din specificatii pentru fiecare lucrare și în conformitate cu standardul pentru care se eliberează certificate CE.

Sistemul de vânzări FLINTAB a fost modernizat, oferindu-i o orientare clară către piată, îndeplinind exigentele clientilor în abordarea problemelor specifice industriei și oferind solutii complete și personalizate pentru fiecare client. Programele de marketing explorează continuu modalităti de abordare a clientului, precum și mijloacele și experienta cu care putem sprijini servicii excelente. Preturile medii de vânzare pe care le practicăm sunt competitive, la un nivel care este compatibil cu puterea de cumpărare a pietei.

Fabricarea structurilor metalice este monitorizată conform planului de calitate, iar tolerantele, încercările și verificările sunt în conformitate cu cerintele SR EN 1090-2.
Activitatea de prelucrare și fabricare se desfășoară in cadrul a 4 hale de productie ce insumeaza 5200 mp, echipate cu poduri rulante cu capacităti de ridicare cuprinse între 3,2 și 15 tone. Capacitatea medie lunară este de 180 de tone și poate varia în functie de tipul de proiecte în derulare.
Fabrica produce produse complete pe baza desenului tehnic. In faza de pregatire se efectueaza debitare, strunjire, frezare, gaurire a diverselor piese, apoi asamblare, premontare, montaj, realizare constructii metalice care sunt sudate, sablate si vopsite.

Durabilitatea sistemelor de vopsea aplicate pe suprafetele din otel este în conformitate cu SR EN ISO 12944-1, în acest scop:
- Pregatirea suprafetei se face prin sablare cu grad SA2 ½ de curatare conform BS4232;
- Sistemele de protectie prin vopseai anticoroziva utilizate sunt in conformitate cu SR EN ISO 12944-5, fabrica folosind grunduri epoxidice si vopsele acrilice, epoxidice sau poliuretanice conform SR EN ISO 12944-7.

Firma dispune de un sistem informatic de contabilitate si management al productiei, integrat cu programul de proiectare INVENTOR al Departamentului Tehnic.

MASINI SI ECHIPAMENTE / DOTARI:

 • FANUC ARC Mate 100iD/10L robot sudura echipat cu doua mese rotative
 • Centru de prelucrare vertical DOOSAN DNM 5700
 • FANUC CNC, Distantă de deplasare: 1050x570x510 mm, max. greutate pe masa: 1000 kg
 • 2 buc. Mașini de frezat universale cu comenzi numerice, piese de până la 600 kg
 • 3 buc. Mașini de găurit portal pentru Dmax = 50 mm
 • Centru de strunjire orizontal de înaltă precizie DOOSAN PUMA GT2600l
 • FANUC CNC, oscilant peste pat 630 mm, max. diametru de strunjire 460 mm, max. lungime de strunjire 1000 mm; diametru de lucru al barei 81 mm, putere motor 22 kW, dimensiune 12 ”, viteză ax 3500 rot / min
 • mașini de strung universal cu control numeric 250x2000
 • 2 buc. sistem mecanizat CNC de tăiere cu plasmă și oxigas: dimensiuni ale plăcii 2000x6000mm, tăiere cu plasmă HYPERTHERM XPR 300 pentru otel moale până la 80 mm grosime, otel inoxidabil până la 38 mm grosime, tăiere metan până la 300 mm grosime cu 2 buc. capete HARRIS
 • Mașină de tăiat cu control numeric cu sursă de oxigaz și plasmă de 120A
 • Mașină mobilă cu tăietor de oxigen
 • Mașină portabilă de tăiere cu plasmă 120A
 • Mașini de sudat LINCOLN speedtec 505 Proces MIG / MAG pulsat, Comportament de sudare premium la sudare CV MIG și MMA, Control variabil al inductantei, Capacitate sinergică
 • 12 buc. Echipament de sudură MIG / MAG sinergic cu max. Răcire cu lichid 500A
 • 6 buc. Echipamente de sudură cu invertor cu electrod și TIG
 • Presă de îndreptare hidraulică de atelier cu piston mobil 250 tone, spatiu între cilindri 2500 mm
 • Linie de găurire FICEP EXCALIBUR Linie de găurit CNC cu un singur ax, lungime 12 - 12 metri, 22 cai putere pe arbore, echipată cu un schimbător automat de scule în șase pozitii, care facilitează cerintele și dimensiunile diferitelor găuri, cum ar fi scribing, controfundare, frezare pentru găuri, fante, filetare etc.
 • Sablare cu alice de metal
 • >masina sablat CLEMCO SCWB-2460
 • Hală de vopsire Airless cu dimensiuni 3,5x4,5x12 m, dotată cu sisteme de încălzire cu gaz metan, sisteme de filtrare și ventilatie
 • 3 buc. Pompe de vopsea fără aer pentru amestecuri de pulbere pulbere-metal
 • Pompă de pulverizare fără aer GRACO XTREME 70: 1 pentru vopsire Heavy Duty
 • Mașină de ferăstrău PEGAS-GONDA 440X600 SHI ORIZONTAL SHI de 4 kW manipulată hidraulic, semiautomatică, adecvată pentru productia în serie, permite tăierea unei game largi de materiale, inclusiv oteluri inoxidabile și oteluri pentru scule, atât profile, cât și materiale complete
 • 2 buc. Fierăstrău cu bandă pentru tăierea profilelor cu o sectiune de până la 350x350 mm
 • Polizoare cu bandă GRIT GIS 150, performantă ridicată de polizare datorită motorului de 4 kW
 • Ghilotină hidraulică pentru foi de 10 x 3000 mm
 • presă hidraulică DENER CNC Smart XL, rezistentă la îndoire de 320 tone, lungime maximă de îndoire de 3 m, controler 3D ESA S 660 W
 • ABKANT hidraulic pentru placi de până la 5x2000 mm
 • FACCIN Mașină de roluit tabla de până la 45 mm grosime și 2500 mm lătime
 • 12 buc. Puduri rulante KONECRANES cu capacitati de ridicare pana la 15,000 kg g
 • DIECI încărcător frontal cu sarcină utilă de 12.000 kg
 • 2 buc. freze universale cu comenzi numerice, piese de până la 600 kg
 • 3 burghie portal pentru Dmax = 50 mm
 • 2 buc. filete hidraulice Mmax = 32 mm
 • Masina fasonat otel beton Dmax = 35 mm
 • Mașină hidraulică multifunctională Pmax = 90 to
 • 3 buc. Compresoare cu șurub de aer Pmax. = 10atm., Q = 20 mc / min.
 • Camion cu o sarcină utilă de 22.000 kg echipat cu macara de până la 12.000 kg

Vă prezentăm o parte din lucrările noastre efectuate în ultimii ani pentru piata externă:

pentru firma consacrată BUTTNER Germania, în ultimii 6 ani am produs structuri metalice totalizand peste 650 tone otel carbon pentru constructii, otel rezistent la temperaturi înalte, otel inoxidabil alimentar și refractar pentru rezervoare, buncăre de lucru la temperaturi înalte în industria cimentului, dozatoare, mașini și piese de schimb pentru fabricile de panouri prefabricate din industria mobilei.

Structurile au fost instalate in Germania, Belgia, Grecia, Italia, Irelanda, Rusia, Ukraina. W Colaborăm cu firma germană Petkus Wutha de mai bine de 20 de ani în productia de structuri metalice vopsite sau galvanizate la cald pentru industria agricolă: structuri de sustinere, platforme, scări, buncăre, rezervoare.

Cu companiile italiene ACCIAIO 2000 și Micheli Primo avem o colaborare bogată de mai bine de 10 ani în care s-au fabricat o gamă largă de produse metalice în cantitate de peste 1200 de tone. Gama de produse realizate a fost din structuri metalice vopsite sau zincate pentru poduri rutiere in conditii exigente de calitate ridicata, structuri pentru industria chimica, metalurgica, petroliera, alimentara, stalpi de iluminat pentru diverse municipii din Italia, structuri de rezistenta si consolidare seismica a cladirilor vechi în zonele turistice ale Italiei, structuri metalice pentru industria de producere a energiei electrice.

RUTHS Spa Italia și FAGIOLI Italia au avut, de asemenea, încredere în serviciile noastre.
 Aproximativ 350 de tone au fost fabricate pentru NOTECH AS Norvegia în ultimii 5 ani de colaborare.
Structuri metalice pentru echipamente de ridicat pentru lucrul la înăltime:

poduri de cale ferată:

echipamente amplasate pe malul și în largul mării și oceanelor pentru strângerea și mentinerea cablurilor de alimentare submarine

echipamente montate pe nave specializate pentru manipularea cablurilor marine si echipamentelor acvatice

rezervoare pentru uleiuri minerale

Dorim să exprimăm sincere multumiri clientilor noștri pentru încrederea acordată. Suntem încântati să continuăm să lucrăm cu dedicatie și să oferim produse și servicii exceptionale. Privim cu incredere să explorăm noi oportunităti, să obtinem un succes și mai mare împreună și să dezvoltăm noi parteneriate în anii următori!
FLINTAB Engineers and Constructors
Strada Prundului nr. 11
805300 Tecuci
Galati
ROMANIA
CONTACT:
Spiridon Trandafir
+40 744 501 630
spiridon.trandafir@flintab.ro
Sorin Tatomir
+40 740 067 949
sorin.tatomir@flintab.ro

FLINTAB Engineers and Constructors

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...