You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre noi

FLINTAB este o firmă IMM cu capital integral privat infiintată la începutul anului 1992 și are ca domeniu de activitate proiectarea, executia, montajul, punerea în functiune și service pentru sisteme electronice de cântărire.

Intrarea noastră pe piata românească a debutat în anul 1992 ca filială a bine-cunoscutului grup international controlat de FLINTAB SUEDIA și a beneficiat încă de la inceput de know-how-ul acestui grup. În Romania, la acea dată, nu existau cântare electronice, fapt care a permis ca FLINTAB sa se instaleze rapid la conducerea întregului pluton de jucători ai acestui domeniu.

FLINTAB, ca pionier în domeniu, si-a creat un portofoliu impresionant de clienti si este un nume de referinta.

In prezent FLINTAB este o firma cu 100% capital romanesc, in continua expansiune a capacitatii de productie si inovatie in dezvoltarea de produse si sisteme de cantarire.

Va invitam cu drag sa ne cunoasteti si sa ne lansati provocarile dumneavoastra!

Sediul nostru

Viziune: "Dedicati performantei"

FLINTAB oferă produse inovative și servicii care creează valoare.
La 30 de ani de la înfiintare, FLINTAB se poate mândri cu o continuă creștere, produse cu impact puternic și o capabilitate de dezvoltare care sustine cea mai puternică marcă pe piata sistemelor electronice de cântărire de mare capacitate. FLINTAB iși continuă drumul atingând mereu noi tinte, permanent concentrati asupra spiritului viziunii companiei - aceea de a fi "Dedicati performantei".

Este normal ca strategia de dezvoltare a firmei noastre să conducă la creșterea numărului de comenzi, implicit a cifrei de afaceri. Secretul nostru constă în veritabila satisfactie a clientului. Aceasta conduce la celebrul "word-of-mouth" care înlocuiește din ce în ce mai mult, și cu rezultate mult mai sigure și mai credibile, ponderea publicitătii mass-media. Reputatia se transmite de la client la client, iar mentinerea reputatiei FLINTAB este esentială.

Pe fondul unei accentuate dinamici interne și externe a pietei sistemelor de cântărire, FLINTAB și-a cristalizat imaginea de profesionist al domeniului, mentinându-se pe prima pozitie în topul companiilor de profil din Romania, pozitie de lider recunoscută de clienti, competitori și organisme guvernamentale din domeniul metrologiei. FLINTAB a reușit să-și mentină pozitia detinută incă de la înfiintare, înregistrând o continuă creștere a cotei de piată. Motorul firmei a fost intotdeauna faptul ca am fost inovatori. Într-o piată imatură și entropică, noi am știut să folosim tehnica know-how-ului, să proiectăm, să planificăm și să optimizăm metodele.

Onorarea la un nivel calitativ superior a obligatiilor asumate fată de clienti a condus la consolidarea pozitiei FLINTAB pe piată. Creșterea calitătii și valorii serviciilor oferite clientilor s-a reflectat în optimizarea solutiilor și reducerea semnificativă a termenelor de livrare cu impact continuu asupra scăderii accentuate a numarului de reclamatii. În contextul demersurilor de extindere și consolidare a relatiilor de colaborare externe și interne, se cuvine a fi mentionată lansarea de parteneriate strategice cu furnizorii-cheie de componente ale sistemelor FLINTAB.

Sistemul de vânzări al FLINTAB a fost modernizat, acestuia imprimându-i-se o orientare clară către piata, către satisfacerea exigentelor clientilor în rezolvarea problemelor specifice domeniului de activitate și oferirea de solutii complete și personalizate pentru fiecare client. Programele de marketing explorează continuu atât căile de apropiere fată de client, cât și mijloacele și experienta cu care să sustinem servicii excelente. Preturile medii de vânzare pe care le practicăm sunt competitive, înscriindu-se pe un palier compatibil cu puterea de cumpărare de pe piată.

Cuvintele-cheie FLINTAB

  • Trecut și prezent: FLINTAB: mereu în „pole position”
  • Strategia de management: Focalizare pe calitate
  • Produse: Succes prin produse noi
  • Proiectare: Construim cea mai de succes marca
  • Tehnologie: Investitie pentru viitor
  • Productie: Productivitate și atentie la detalii
  • Cumpărări: Relatii win-win
  • Vânzări și Marketing: Reputatie prin word-of-mouth

VALORI FLINTAB

Oamenii sunt cheia succesului la FLINTAB. Dorim sa accentuăm importanta de a ne trata reciproc corect și cu respect.

CINSTE ȘI INTEGRITATE

Suntem cinstiti cu noi înșine și cu altii (parteneri, colaboratori, clienti și furnizori). Obiectivul nostru este adevărul în toate relatiile.

CORECTITUDINE

Îi tratăm pe ceilalti așa cum așteptăm să fim tratati noi înșine.

ÎNCREDERE

Ne respectăm reciproc și avem încredere unul în altul. Tratament corect, cinste și sprijin reciproc creează încredere.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor comune pentru succesul afacerii. Initiativă, implicare, cooperare și comunicare deschisă duc la rezultate superioare.

ANGAJATI

Avem un loc de muncă sigur și sănătos. Stabilitatea locului de muncă este o înaltă prioritate. Creșterea pregătirii angajatilor este esentială.

ATITUDINE DE ÎNVINGĂTORI

Dorinta noastră de excelentă ne face să fim învingători în tot ce intreprindem.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...