You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Oferta platforme de cantarire marca FLINTAB

Platforma de cantarire QUATTRO

Platformă de cântărire din otel carbon având cadru structural rigid, înăltime 90-120mm. Ansamblul metalic este vopsit cu grund și vopsea industrială de culoare gri împotriva coroziunii.

Platforma de cantarire U

Platformă de cântărire tip U pentru europaleti, cadru rigid de dimensiuni 0.8x1.2m și înăltime de 90mm. Sistemul folosește 4 celule de cântărire din otel inoxidabil FLINTEC SLB, grad de protectie IP67.

Platforma de cantarire SOLO

Platformele de cântărire SOLO au platanul din otel inoxidabil de dimensiuni 600x800mm și o înăltime de 130mm. Cele 4 picioare sunt ajustabile. Cele două variante constructive oferă celule de cântărire din aluminiu sau otel inoxidabil.

Platforme speciale cilindrii gaze lichefiate

Platformă de cântărire circulara cu un cadru structural rigid, destinata pentru aplicatii speciale de cantarire cilindrii cu gaze lichefiate. Protectia anticorozivă este asigurată de grund și vopsea industrială. Cele patru celule de cântărire din otel inoxidabil sunt de tip FLINTEC SLB cu grad de protectie IP68.

Platforma de cantarire PHARMA

Platformă de cântărire cu un cadru structural rigid. Platanul de cantarire se poate ridica cu ajutorul a 2 sisteme hidraulice.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...