You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Oferta cantare pentru containere marca FLINTAB

Cântar pentru containere COMPASS

VGM + VERMAS EDIFACT: container manevrat cu spreader / macara portuară RMG sau RTG / reach stacker
Sistemul FLINTAB COMPASS permite fluidizarea operării containerelor (și în particular a pachetelor individuale) pentru determinarea valorii de BRUT a masei acestora și gestionarea rezultatului cântăririi asociat cu celelalte date obligatorii care se găsesc inscriptionate pe container. Acest proces este complet automat, operatorul fiind îndrumat pas cu pas în timpul operării containerelor. Datele de cântărire se află sub incidenta Directivei actuale 2014/32/UE. Sistemul COMPASS contine următoarele module:
 • Cântar containere - pentru cântărire containere 20’, 40’, 45’ preia valoarea de BRUT a masei containerului in kg, data și ora cântăririi, excentricitatea containerului în procente și centrul de greutate, în coordonate
 • Sistem ACCR - pentru citire coduri containere
 • Terminal automat - pentru achizitie date
 • Interfată sistem - pentru interfatarea bidirectionala cu operatorul/tehnicianul service
 • Server FLINTAB - pentru gestionare și stocare date FLINTAB, interfatare sistem și emitere mesaje VERMAS
Datele FLINTAB reprezintă toate datele obligatorii și aditionale fixe necesare generării mesajului VERMAS EDI și alte date suplimentare preluate de sistemul COMPASS în timpul functionării și cuprind:
 • VGM container în kg (în conformitate cu SOLAS)
 • Cod container (ex. HLXU1234567) și mărime/tip container
 • Dată și ora cântărire și locatie cântar
 • Metodă utilizată pentru obtinerea VGM (Metoda 1 implicit în conformitate cu SOLAS)
 • Informatii aditionale fixe VERMAS
 • Informatii suplimentare Sistem COMPASS (alibi cântărire, istoric erori/defecte, suprasarcini, imagini capturate, etc.)
Informatiile aditionale fixe VERMAS vor fi introduse/actualizate de către Client în sistem și vor fi încorporate automat de sistemul COMPASS într-un mesaj VERMAS EDI construit la finalizarea operării containerului curent. Pe lângă mesajele VERMAS EDI, se poate genera un raport customizat sub forma unui Certificat VGM printat pentru anumite containere selectabile dintr-o lista.

Cântar pentru containere COMPASS

VGM + VERMAS EDIFACT: container pe camion Camionul intră pe cântarul rutier și se oprește la culoarea roșie a semaforului. Barierele în infraroșu asigură încadrarea corectă pe cântar. Sistemul ALPR citește numerele de înmatriculare ale camionului iar sistemul ACCR citește codul containerului, date care - împreuna cu greutatea - sunt trimise la o statie PC.

Culoarea verde a semaforului validează tranzactia iar șoferul poate părăsi cântarul rutier. Toate mesajele VERMAS EDIFACT și certificatele VGM sunt identice ca în cazul sistemului automat de mai sus.
Sistemul de cântărire COMPASS este solutia recomandată pentru cântărirea containerelor. COMPASS este în constructie HEAVY DUTY și precizie înaltă.
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...