You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Oferta cantare rutiere speciale marca FLINTAB

Cântar rutier special EXPENDO

METAL-BETON
NORMAL DUTY

Cântar rutier cu structură metalică sudată cu grinzi laterale exterioare si interioare, flansată longitudinal si transversal. Cale de rulare din tabla striata grosime 8mm. Inăltime platforma de cantarire 20cm. Fara capace pe mijloc.

Cântar rutier special EXPENDO COMPOSITE

METAL-BETON
NORMAL DUTY

Structură sudată cu grinzi laterale exterioare și interioare, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare prefabricată, armată și betonată în fabrică - beton tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045. Înălțime platformă 20cm. Fără capace pe mijloc. Spațiu liber numai 480mm.

Cântar rutier special SKI

BETON
HEAVY DUTY

Cantar rutier cu structură monolit prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, fără grinzi laterale, flanșată transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Înălțime platformă 28cm. Opțional capace mediane grătar galvanizate și balustrade de protecție. Spațiu liber numai 700mm.

Cântar rutier special GENESIS

METAL
HEAVY DUTY

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată grosime 8mm. Înălțime platformă 20cm. Fără capace pe mijloc. Spațiu liber numai 85cm. În ansamblu cu fundații prefabricate IP.

Cântar rutier special DRAGON

METALIC
EXTRA HEAVY DUTY

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată, grosime 8mm. Lătime activă 5,5m. Aplicatii speciale Off-Highway.

Ghid de alegere a unui cântar rutier optim

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...